EXIMTUR susţine filmul românesc

Serile Filmului Românesc la Iaşi este o ambiţie, care, treptat, devine tradiţie pentru o mână de studenţi din Asociaţia studenţilor Jurnalişti. La a treia ediţie vă invităm la filme româneşti buuune de tot, invitaţi aleşi pe sprânceană. Pe scurt, un maraton de filme româneşti în inima Moldovei.
Nu am fi realizat ambiţia noastră dacă nu am fi fost ajutaţi de compania EXIMTUR, care a avut voinţa şi interesul să ne pună la dispoziţie biletele de avion pentru invitaţii noştri. În vremuri ca acestea, în care baţi la o uşă şi nu ţi se deschide nici pentru un afiş gratis, ce să mai zicem de sume mari (pentru noi sunt destul de mari), pentru cheltuieli inevitabile?!
www.eximtur.ro
Dacă aveţi planuri de călătorie, aveţi încredere în EXIMTUR! 
Fondată în anul 1993 la Cluj Napoca, Compania EXIMTUR a cunoscut o dezvoltare continuă, extinzându-şi reţeaua de agenţii proprii în oraşe importante din România şi devenind una dintre cele mai importante companii de turism din România. Cota de piaţă a companiei EXIMTUR a atins în anul 2009 nivelul de 10,38%, corespunzător locului 2 ocupat  în topul firmelor de profil din România, în anii 2008 şi 2009.

Misiunea EXIMTUR este aceea de a deveni consultantul Dumneavoastră de călătorie! Ne propunem să oferim clienţilor noştri produse turistice şi servicii de călătorie complete şi de înaltă calitate!

Viziunea EXIMTUR este aceea de a dezvolta cea mai extinsă şi performantă reţea de agenţii din România, în măsură să asigure servicii standardizate, care să satisfacă cele mai exigente cerinţe în ceea ce priveşte siguranţa şi confortul călătoriilor cu scop de afaceri, personale sau turistice!

Valorile
EXIMTUR sunt date în primul rând de respectul faţă de clienţii, angajaţii, partenerii şi colaboratorii noştri şi de desfăşurarea unei activităţi transparente, cu respectarea legislaţiei naţionale şi a Uniunii Europene!
Echipa EXIMTUR, parteneriatele solide în ţară şi în străinătate şi know-how-ul dobândit în cei 17 ani de experienţă, asigură clienţilor noştri înalta calitate a serviciilor de călătorie, diversitatea destinaţiilor şi serviciilor oferite, siguranţa  călătoriei şi un raport corespunzător preţ-calitate pentru fiecare tip de serviciu!

Comentarii