Hyundai i40, maşina oficială a SFR III la Iaşi

Maşina oficială a SFR III
          Serile Filmului Românesc sânt la a III-a ediţie şi au o mulţime de noutăţi. Avem un imn, ca tot omu', avem nume mari ca la tot festivalu' de casă mare şi... avem, cum se spune la fiţe, official car.
Am descoperit nişte oameni receptivi şi care vor să susţină evenimentele culturale la TESTER CASA AUTO Iaşi. Mai exact, am reuşit să ne facem cu o maşină oficială a evenimentului, care, să fim serioşi, nu-i de ici de colo. Hyundai  i40 va fi maşina branduită cu care vom putea să ne aducem invitaţii de la aeroport, să mergem la Ateneu şi unde mai avem nevoie, conform programului.
Să vă zic despre Hyundai- i 40:

  • Hyundai i40 este nou şi este disponibil acum în reţeaua Hyundai Auto România

          Bucureşti, 21 decembrie 2011 - Noul model Hyundai i40 este disponibil începând cu data curentă în reţeaua de distribuţie Hyundai Auto România.
Conceput în întregime la centrul de cercetare şi dezvoltare Hyundai din Germania, noul i40 reprezintă un indicator al progresului realizat de marcă în ultimii ani şi are misiunea de a seta un nou nivel de calitate şi confort în gama Hyundai.
          Hyundai i40 este disponibil în versiunile de caroserie sedan si wagon şi beneficiază de cea mai vastă garanţie fără limita de kilometri disponibilă în industrie: cinci ani de garanţie integrală, transmisibilă. Acest serviciu a atras numeroşi clienţi către marca Hyundai în anul 2010, fiind totodată o dovadă a încrederii pe care producătorul o acordă fiabilităţii noilor sale modele. Serviciului de garanţie i se alătura şi 5 de ani asistenţă rutieră, precum şi 5 ani de verificări tehnice periodice gratuite.

Aici puteţi vedea câteva dintre elementele de bază ale maşinii: http://www.hyundai-motor.ro/showroom/?id=455

Comentarii