Despre oameni şi melci la Iaşi

Filmul va avea lansare cu fast în toată ţara. Ajunge pe 15 septembrie la Iaşi. Cinema City (Iulius Mall), de la  20. 45.

Actorii, regizorul...vor fi acolo.

Ca să vă gândiţi dacă merită văzut, poftim, sinopsis simplu:




1992, Câmpulung Muscel.
Fabrica de maşini ARO a dat faliment şi urmează să fie privatizată într-o săptămână. Va fi cumpărată de o companie franceză care intenţionează să o transforme într-o crescătorie de melci. Dintre cei 3000 de muncitori pe care fabrica îi are în prezent, doar 300 îşi vor păstra locul de muncă.
George Petrescu, liderul de sindicat (soţul Anei, tatăl lui Viorel) trăieşte cu o sumă modică lunară, la fel ca toţi ceilalţi muncitori din oraş. Neputând să doarmă, într-o noapte, vede o reclamă la televizor despre o bancă de spermă care plăteşte 50 dolari pentru fiecare donaţie. Aşa îi vine ideea nebunească de a salva fabrica şi locurile de muncă  ale colegilor săi.  Dacă 1000 dintre muncitori îşi vând sperma timp de o săptămână, ar putea strânge suficienţi bani pentru a salva fabrica de la faliment. Aşa, ar putea să dea din nou drumul la producţie şi toată lumea ar avea din nou de lucru.

Nu uitaţi să accesaţi site-ul filmului.

Comentarii