Iesenii vor avea o noapte alba pe 14 septembrie

 Pe data de 14 septembrie noaptea iesenilor nu va mai fi la fel. Va fi alba.

Noaptea Albă a Filmului Românesc se va intampla pentru a treia oara anul acesta pe data de 14 septembrie 2012 în Bucureşti si inca in trei orase concomitent. Pentru al doilea an consecutiv, Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara vor fi şi ele, alături de capitală, gazdele celei mai lungi nopţi dedicate producţiilor autohtone. Spectatorii din Iaşi vor putea viziona proiecţiile la Cinema Victoria.

Conceput ca urmare a necesităţii de promovare constantă a filmului românesc şi inspirat de succesul pe care l-au avut proiecte similare precum, Noaptea Albă a Bucureştiului, “Noaptea Albă a Muzeelor  sau “Noaptea Albă a Galeriilor”, evenimentul îşi propune să ofere publicului larg ocazia de a petrece o noapte în compania unor filme româneşti de toate genurile, realizate de cineaşti din toate generaţiile, acoperind astfel o paletă cât mai largă de gusturi.
Numărul de spectatori înregistraţi în ediţiile precedente dovedesc faptul că evenimentul organizat de Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc reprezintă una dintre cele mai de succes campanii de promovare a cinematografiei autohtone.



Intrarea la filme va fi liberă, în limita locurilor disponibile.
 
Programul complet al evenimentului va fi disponibil în curând pe www.romfilmpromotion.ro 
 

Comentarii