ZorileStore şi Black Friday


Black Friday pe net înseamnă pentru mine ZorileStore.ro . Acesta este un magazin online ce comercializează articole de îmbrăcăminte, încălţaminte şi accesorii. Magazinul, destul de serios este proaspăt câştigător la Gala Premiilor e-Commerce 2012 la secţiunea cel mai bun start-up pentru un magazin online şi participă la Black Friday. În cadrul aceastei campanii se vor face reduceri la toate articolele de pe site de până la 60%. De reduceri va beneficia inclusiv intreaga colecţie toamna-iarna 2012: aceasta va fi redusa cu minim 20%.
Articolele comercializate de ZorileStore.ro cuprind mai multe branduri, foarte cunoscute în domeniu, calitatea și originalitatea lor fiind astfel garantate. Printre brandurile comercializate de magazinul ZorileStore.ro se numară: Puma, Lotto, Fila, Lacoste, Le Coq Sportif, Prince, Police şi multe altele.
V-aţi săturat, probabil, ca şi mine, să tot auziţi peste tot reclame stupide cu Black Friday, dar aici chiar aveţi reduceri. Cred că cea mai bună recomandare poate veni din partea mea pentru că am primit produse de la ei, care acum sunt foarte lăudate şi întrebate. Un tricou PUMA aparţine lui Andrei şi este foarte mândru de el.
Aveţi încredere în ZorileStore.ro pentru că vă garantează articole originale, iar calităţii nu-i poţi reproşa nimic. Ştiu că staţi pe Facebook şi de asta vă recomand să accesaţi pagina lor oficială pentru a vedea reducerile din campania Black Friday 2012.

Colecţiile ZorileStore se înnoiesc frecvent iar pe site-ul lor, la secţiunea NOUTĂŢI puteţi fi în pas cu noile achiziţii de firmă. Nu ezitaţi să cereţi un sfat când alegeţi un produs. Eu am fost întâmpinată la telefon de o domnişoară tare drăguţă, cu idei bune.
 Mulţumesc şi Blog Awards pentru idei.

Comentarii