Cum să probezi o carte


Forofotă mare la Palas. Ai impresia că tot Iaşul e strâns acolo şi nu mai vrea să plece acasă. 

Au uitat de Crăciun, de fapt. Au atâta artificialitate crăciunistică în jur încât nu mai ştiu de bunele intenţii de sărbătoare. 

Fuste scurte, fuste lungi, tocuri, fără tocuri, cercei strălucitori, cercei frumoşi, fete bune, fete rele, băbuţe, moşnegei, copii, fiţoşi, nefiţoşi...ameţeşti!


Cum să...
  • O roşcată focoasă proba o carte. Cum se probează o carte? Mergi la Cărtureşti, alegi o carte cu o copertă colorată, te aşezi pe un fotoliu drăguţ şi rogi pe cineva să-ţi facă o poză cu super IPhone-ul tău bengos.
  • O blondă destul de urâţică, dar cu manichiura de peste 3 cm, probează o ciocolată de casă. Cum se probează o ciocolată de casă? Te duci la raftul cu pricina, iei o bucată în mână (fără mănuşi, evident), zgârâi bucata de ciocolată cu unghia până vezi că ţi-a curs şi pe rochiţă. Simţi că te hidratează ceva, dar nu ştii ce. 
  • Un copil se opri în faţa magazinului plin cu bijuterii Swarovski şi probă răbdarea mamei. Cum se probează răbdarea mamei? Te opreşti în faţa unui magazin din mall şi îţi lipeşti faţa de geamul acestuia scoţând un pic şi limba. Urmele rămase pe sticlă sunt acel ceva simplu care face mai mult decât orice bijuterie din aia sclipitoare şi comune.

Comentarii