Delir, muzică, mesaj social cu CTC în Underground Pub Iaşi


DOC, Deliric şi Vlad Dobrescu înseamnă CTC, adică Controlul Tehnic de Calitate.Ei vin la Iaşi vineri, 19 aprilie în Underground Pub. Vor lansa ceva mişto în seara de vineri, iar dacă vreţi să vedeţi, trebuie să vă asiguraţi cu un bilet, care costă 20 de lei. 

Număr de telefon pentru rezervări: 0735004001 (intre orele 18-22)
___________________________________________________________________
 Ce ne propun cei de la CTC pentru vineri, în Underground Pub?

 Cei trei au înfiinţat în 1999 trupa hip hop CTC ("Controlul Tehnic de Calitate"), una dintre cele mai iubite din
underground-ul românesc. De asemenea, sunt membri fondatori ai label-ului independent “Facem Records".Succesul la public atrage atenţia marilor case de discuri, fiind lansat în 2004 “Proiectul Verde” cu ajutorul casei de discuri Roton. CTC figurează pe acest material cu piesa “Original Verde” - un manifest liric ce pledează împotriva pirateriei, fiind promovat şi printr-un videoclip

În 2005 apare albumul de debut CTC - “Dificultăţi Tehnice”, lansat la casa de discuri Roton. Acesta se bucură de vânzări de peste 10.000 de unităţi, single-ul “Orice”, în colaborare cu Yolo (Zale) şi Nwanda făcând furori în rândul fanilor datorită mesajului revoluţionar.


Declinul vânzărilor din industria muzicală determină casele de discuri să nu mai investească în muzica de nişă. Deliric 1, DOC si Vlad Dobrescu, aflaţi încă sub contract, sunt afectaţi în mod direct şi ajung să fie ţinuţi pe tuşă pentru câţiva ani.

Aş putea să vă enumăr aici toate realizările simpatice ale celor de la CTC, dar de ce să nu veniţi să faceţi parte din atmosfera lor, de vineri seara? Pregătiţi-vă cu inspiraţie, vă vor da şi ei, la rându-le. CTC promite un concert live cu priză la cei cu spirit de acţiune.



Comentarii