Muzica porților deschise la Iași, 3 decembrie 2013

Sub semnul susținerii persoanelor cu autism, Națiunile Unite adună, în fiecare an, oameni toleranți, oameni care
dau exemplu bun pentru o societate incluzivă. Națiunile Unite alocă zilei de 3 Decembrie și o temă. Tema din acest an: Ridicați barierele, deschideți usile: pentru o societate incluzivă pentru toți! 
La Iași, muzica porților deschise va răsuna în curând pentru copiii și tinerii cu autism de la ANCAAR. Cu sprijinul Muzeului Unirii Iași, evenimentul  „Muzica Porților Deschise” va bucura inima și sufletul a zeci de persoane afectate de autism. Muzica de la Muzeul Unirii te poate bucura și pe tine, om frumos, care citești aceste rînduri. Susține- ți semenii! 
Invitații speciali ai serii: Mălina Ciobanu, Mihaela și Cristian Gârlea.

Intrarea la eveniment se va face pe bază de invitație. Costul unei invitații este 60 de lei, iar sumele colectate din vânzarea acestora sunt destinate copiilor și tinerilor cu autism, beneficiari ai ANCAAR Iași.

Dacă vrei să te apropii de oamenii aceștia frumoși, oameni ca noi, dar cu povești de viață mai zbuciumate, vino la eveniment:

  • data: 3 decembrie 2013
  • ora: 16:30
  • unde: Muzeul Unirii Iași
  • ce: Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități
  • de ce: pentru că îți pasă (!)

Carmen Ghercă (coordonator eveniment): Dacă doriți să ascultați alături de noi muzica porților deschise și să deschideți și dumneavoastră poarta către acceptare, vă rog să mă contactați (prin mesaj privat, la adresa carmen_gherca@yahoo.co.uk sau la telefonul asociaței: 0332 408826).Vă așteptăm cu drag!

__________________________________________________________________________________
O galerie foto realizată de Jurnalist Independent la Marșul de pe 2 aprilie 2013 din Iași, aici.   
__________________________________________________________________________________
O poveste emoționantă, scrisă de un copil cu autism aici.  







Comentarii