Colloquium- noutate marca Adenium


Cu siguranţă veţi recunoaşte siglele din imagine pe rafturile librăriilor. Editura Adenium îşi propune să publice  lucrări din cultura social-politică. Deja se lucrează pe picior mare, zic!

Colecţia  Colloquium este coordonată de conf.univ.dr. Daniel Şandru.

Universal, Original, Esenţial 

Esențial- abordează conceptele fundamentale din domeniul științelor sociale și politice, prin intermediul unor volume semnate de specialiști români recunoscuți în plan național și internațional. 

Universal- traducerea în limba română a lucrărilor de specialitate esențiale pentru domeniul științelor sociale și politice.

Original- promovează cele mai recente analize semnate de autori români și străini în domeniul științelor sociale și politice.


Primele titluri pe care Editura Adenium le propune în colecția COLLOQUIUM vor apărea în seria Esențial, tonul fiind dat de volumele Comunicarea politică 2.0. New-media și spațiul public (Antonio Momoc), Politicile publice. Raționalitate și decizie în spațiul administrativ (Dorina Țicu) și Comportamentele politice. Valori, regimuri și sisteme sociale (Ioana-Andreea Cozianu).



Fiţi la curent cu noutăţile editurii şi cu cele legate de colecţie aici.

Abia aştept să citesc volumele din această serie, să mă delectez şi cu altceva decît filosofie, beletristică sau studii media.

Adenium rules, zic!


Comentarii